Υδραυλικές εγκαταστάσεις...
Κεντρική θέρμανση...
Εγκατάσταση φυσικού αερίου...
Σύστημα πυρόσβεσης...

Γιατί να επιλέξετε το φυσικό αέριο;

Τo φυσικό αέριο έχει διάφορες εφαρμογές στο σπίτι γι' αυτό αν επιλέξετε να το χρησιμοποιείται καθημερινά απολαμβάνεται τα οφέλη του σε διάφορους τομείς όπως:

Αυτονομία & ευκολία στη χρήση: Το φυσικό αέριο είναι διαθέσιμο οποιαδήποτε στιγμή θέλετε από το ήδη εγκατεστημένο δίκτυο. Με αυτό το τρόπο σας προσφέρει αυτονομία από κάθε σύστημα παραγγελίας-παραλαβής-πληρωμής. Ο εγκατεστημένος εξοπλισμός είναι εύκολος στη χρήση με αποτέλεσμα να κάνεις τη ζωή σας πιο άνετη (οποιαδήποτε στιγμή της μέρας μπορείτε να έχετε ζεστό νερό).


Οικονομία: Το φυσικό αέριο είναι μία από τις πιο οικονομικές μορφές ενέργειας. Η διαφορά τιμής του αερίου από το πετρέλαιο είναι 20 %, ενώ σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα το φυσικό αέριο είναι φθηνότερο κατά 65 - 70 %.


Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των συσκευών και του εξοπλισμού: Η χρήση του φυσικού αερίου εξασφαλίζει μειωμένο κόστος συντήρησης των συσκευών σας αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χωρίς πρόσθετε δαπάνες για την ομαλή λειτουργία του (δεξαμενές, αντλίες κλπ.)


Οικολογικό: Το φυσικό αέριο συγκαταλλέγεται στις μορφές ενέργειας που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Η καύση του φυσικού αερίου, σε σχέση με αυτή άλλων καυσίμων όπως ο γαιάνθρακας ή το λάδι, έχει λιγότερο επιβλαβείς συνέπειες για το περιβάλλον μιας που παράγει μικρότερες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα για κάθε μονάδα παραγόμενης ενέργειας ενώ δεν περιέχει ενώσεις του θείου που ρυπαίνουν το περιβάλλον και προκαλούν το φαινόμενο της όξινης βροχής

 

Πίσω